KONA / KONA Hybrid / KONA Electric

De lat ligt weer wat hoger.

Volledig naar jouw wensen. Naast de volledig elektrische versie is de nieuwe KONA ook beschikbaar met andere geëlektrificeerde aandrijflijnen, waaronder een 'mild hybrid'-aandrijving met 48V-batterij en een volledig hybride versie. Wil je de bekroonde knappe look van de KONA, maar dan met een sportievere uitstraling? Het dynamische uitrustingsniveau N Line is geïnspireerd op de autosport en nu voor het eerst beschikbaar op de nieuwe KONA.

Topmodel, nu onder hoogspanning: Nieuwe KONA Hybrid en KONA Electric.

Wie heeft ooit gezegd dat je uitstoot verlagen saai moet zijn? Dankzij elektriciteit brengt de nieuwe KONA Hybrid je verder op een liter benzine – zonder dat je een batterij hoeft op te laden of je rijstijl hoeft te veranderen. En als je volledig elektrisch wilt gaan, combineert de nieuwe KONA Electric de gedurfde en ruime SUV-stijl met een uitzonderlijk rijbereik tot 484 km* – zo rijd je elektrisch zonder toegevingen!

Cutout image of the new Hyundai KONA Electric

KONA Electric

Gestroomlijnder en verfijnder: de nieuwe Kona Electric kreeg een bijgewerkt design, de allernieuwste intelligente technologie en een rijbereik van wel 484 km na één oplaadbeurt.

Sportieve rijdynamiek, indrukwekkend rijbereik.

Niemand heeft ooit beweerd dat elektrisch rijden saai hoefde te zijn. Geniet van een sportieve elektrische acceleratie en een rijbereik tot 484 km na één oplaadbeurt.

Spannend nieuw design.

Gestroomlijnder en verfijnder: het frisse nieuwe exterieurdesign springt in het oog met vloeiende vormen, nieuwe ledlichten en sportieve details die het sterke SUV-DNA van Hyundai beklemtonen.

Hoogtechnologische cockpit.

Het 10,25’’ grote volledig digitale instrumentenpaneel en het centrale 10,25’’-aanraakscherm laten de cockpit er samen uitgesproken hoogtechnologisch uitzien – en bieden jou maximale leesbaarheid en controle.

New Hyundai Kona Hybrid clearcut

KONA Hybrid

Hybridestijl van een hoger niveau

De opgefriste en hertekende nieuwe KONA Hybrid tilt het bekroonde, gewelfde lijnenspel en het stijlvolle karakter van zijn voorganger naar een hoger niveau met frisse nieuwe designelementen, ondersteund door de nieuwste slimme technologieën zoals baanbrekende connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen.

Gedurfd design.

De gedurfde, progressieve designupdates geven de nieuwe KONA Hybrid een meer gestroomlijnde, atletische look zonder daarbij te raken aan zijn robuuste SUV-signatuur en unieke stijl.

Uitzonderlijke zuinigheid.

Een lagere uitstoot saai hoeft niet saai te zijn. De innovatieve hybrideaandrijving verenigt zijn uitzonderlijk lage brandstofverbruik dan ook met meeslepende prestaties.

Veelzijdige SUV.

Ondanks zijn compacte buitenafmetingen doet de nieuwe KONA Hybrid geen toegevingen op het gebied van interieurruimte en biedt hij een zee aan ruimte voor passagiers, bagage en kleine voorwerpen.

Cutout image of the new Hyundai KONA

KONA

De lat ligt weer wat hoger.

De nieuwe KONA tilt de bekroonde, precies vormgegeven lijnen en stijlvolle trekken van zijn voorganger naar een hoger niveau, met nieuwe verbeteringen van het design en intelligente spitstechnologie, zoals geavanceerde connectiviteits- en veiligheidsfuncties.

Gestroomlijnder en verfijnder.

Gedurfde, vooruitstrevende aanpassingen van het design geven de nieuwe KONA een gestroomlijnder, atletischer voorkomen, maar behouden de robuuste karaktertrekken van de SUV en zijn unieke stijl.

Spitstechnologie en innovatieve functies.

Profiteer van heel wat intelligente technologieën om je actieve levensstijl te ondersteunen: van efficiënte krachtbronnen zoals de hybride opties tot intelligente connectiviteit en comfortvoorzieningen.

Lagere CO2-emissies en een beter verbruik.

Het motorenpalet tilt de prestaties en duurzaamheid naar een ongekend niveau. De nieuwe mild hybrid-aandrijvingen met 48V-batterij helpen de CO2-uitstoot te verlagen en minder brandstof te verbruiken.

KONA N

Een racewagengeest in een SUV-koetswerk.

Laat je verrassen door de gloednieuwe KONA N, een compacte, ultraperformante ‘Hot SUV’ voor de stad, die opwindende prestaties combineert met een evenwichtige rijervaring in het dagelijkse verkeer. Hij is de eerste SUV in het N-gamma van Hyundai, dat inspiratie put uit de autosport, en onderscheidt zich door zijn SUV-koetswerk en zijn krachtige, N-specifieke rijeigenschappen.

Ons aanbod