De wereld vanuit een nieuw perspectief.

De volledig nieuwe BAYON is een crossover die compact vanbuiten, maar ruim vanbinnen is – met een ontwerp dat een blijvende indruk maakt. Hij zit boordevol slimme technologie, zoals de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse, en zijn efficiënte motoren zijn verkrijgbaar met een ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij.

De volledig nieuwe BAYON is het nieuwste lid van de Hyundai-familie. Deze vernieuwende crossover schudt het hele segment wakker met zijn ranke stijl, ruime interieur en massa’s intelligente technologie, zoals de 'mild hybrid'-aandrijflijnen en een lange lijst intelligente veiligheids- en connectiviteitsvoorzieningen.

Beste digitale cockpit in zijn klasse.

Het digitale instrumentenbord en centrale aanraakscherm met splitscreen-functie – allebei 10,25" groot – zijn hoogtechnologische toppunten in de beste digitale cockpit in deze klasse.

Val op.

Met zijn scherpe lijnen en opvallende proporties onderscheidt de volledig nieuwe BAYON zich van de massa. Deze stijlvolle en gestroomlijnde auto combineert het bekroonde SUV-erfgoed van Hyundai op elegante wijze met een visueel verbluffende interpretatie van onze nieuwe designtaal Sensuous Sportiness.

Ons aanbod