Revolutionair design. Spannende prestaties.

Welkom bij de revolutie. De geavanceerde, experimentele, gloednieuwe TUCSON is niet zomaar de volgende stap binnen een evolutie. Hij ontketent een radicale designrevolutie. Hij effent niet alleen het pad voor vooruitstrevend ontwerp, maar biedt ook slimme spitstechnologie en het meest geëlektrificeerde motorenpalet in zijn klasse.

Dynamische geometrische vormen, scherpe hoeken en het eerste verlichtingssysteem ter wereld met Parametric Hidden Lights maken van de TUCSON een krachtige, unieke verschijning op de weg.

Geëlektrificeerde aandrijflijnen.

We hebben je keuzes bijgewerkt. Nu omvat het motorenpalet de meeste geëlektrificeerde modellen in dit segment: een ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij en diesel- of benzinemotor, hybride- en plug-in hybrideopties.

Het breedste gamma geëlektrificeerde aandrijflijnen.

De gloednieuwe TUCSON werd ontwikkeld om de uitstoot te verlagen zonder in te boeten aan rijplezier. Het mag dus niet verrassen dat hij over meer geëlektrificeerde aandrijflijnen beschikt dan om het even welke andere compacte SUV. Je kan kiezen voor een ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij, een hybride of een plug-in hybride, met benzine- of dieselmotor. En als je dat wilt, ga je voor een klassieke benzine of diesel.

Pictogram hybride.

Hybride.

De efficiëntie van elektrificatie. De hybride wordt aangedreven door de nieuwe 1.6 Smartstream-benzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor met een lithium-ionpolymeerbatterij van 1,49 kWh, goed voor een gecombineerd vermogen van 230 pk.

Pictogram plug-in hybride.

Plug-in hybride.

Elektrisch wanneer je dat wilt. Benzine wanneer je die nodig hebt. In 2021 zal ook een plug-in hybrideversie van de gloednieuwe TUCSON met de 1.6 T-GDi-motor beschikbaar zijn.

Pictogram 'Mild hybrid' met 48V-batterij.

'Mild hybrid' met 48V-batterij.

Bespaar brandstof en verlaag je uitstoot met het 'mild hybrid'-systeem met 48V-batterij. Het ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel tijdens acceleraties en bij vertrekken vanuit stilstand.

Het eerste verlichtingssysteem ter wereld met Parametric Hidden Lights.

Vooraanzicht van een geparkeerde Hyundai TUCSON.

Het donker verchroomde geometrische patroon van het parametrische radiatorrooster transformeert onmiddellijk bij het vertrekken. De hypermoderne half spiegelende lichttechnologie houdt de Parametric Hidden Lights verborgen wanneer ze uitgeschakeld zijn, maar tovert de buitenste vakken van het radiatorrooster om tot heldere vleugelvormen zodra ze worden ingeschakeld. Zo vormt deze spitstechnologie een unieke lichtsignatuur. Stopt de wagen, dan gaan ze weer naadloos op in het radiatorrooster.

Z-vormige karakterlijn op de flank.

Gedurfde, hoogtechnologische designdetails zoals de Z-vormige karakterlijn op de flank maken meteen een sportieve, dynamische indruk.
Afbeelding van de Z-vormige karakterlijn op de flank van de Hyundai TUCSON.

Led-verlichtingsunit achteraan.Achteraanzicht van de Hyundai TUCSON.

In de brede achterlichten zitten parametrische lichtdetails verstopt die voortborduren op het dynamische designthema dat we vooraan al zagen.

Ons aanbod