Onderhoud

maak een afspraak

Onze directe receptie staat garant voor een snel onthaal van onze klanten. Voor kleinere pechverhelping kunnen we u in de meeste gevallen direct ten dienste staan.

Na een snelle controle kan de herstelling vaak onmiddellijk uitgevoerd worden. Voor groot onderhoud en herstellingen werken wij op afspraak. Terwijl wij zorgen voor uw wagen, kan u het zich gemakkelijk maken in onze speciale wachtruimte. Voor de ‘toekomstige klantjes’ is er binnen een speeltapijt en kleurtafel voorzien. Het spreekt vanzelf dat wij bij alle onderhoudsbeurten nauwgezet de richtlijnen van de constructeur volgen.

De werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur. We beschikken over een eigen bandenservice met uitlijnbrug, remmen en schokdempertest, airco vulstation, uitlaatgastester, afstelapparatuur voor de lichten, enz…

Ons technisch personeel wordt continu geschoold; strikt volgens de normen van het betreffende merk. We kunnen stellen dat onze werkplaatsen tot het meest geavanceerde behoren binnen het netwerk. Bij pech of ongeval kunnen we ook instaan voor de depannage van het voertuig met onze takelwagen.

 

Service

EMAIL