OVER ONS

Onze troeven

 

  • Uw mobiliteit verzekerd met vervangwagen of gratis vervangfiets
  • Of liever wachten ter plaatse, geen probleem
  • Gratis Wifi ter beschikking
  • Ruime openingsuren
  • Ruime parking

   

VERKOOP

VERKOOP

Eén van onze hoofdactiviteiten is de verkoop van personenvoertuigen van de merken Hyundai, Isuzu, Suzuki en Bedrijfswagens van Iveco.

Ons verkoopteam bestaat uit gecertificeerde verkopers, elk gespecialiseerd in hun vakgebied. Zo staat we klaar om u te helpen bij de juiste keuze van uw nieuwe wagen, bedrijfswagen of betrouwbare tweedehandswagen. Bekijk ook onze tweedehandspagina voor onze actuele voorraad.

Neem gerust de tijd om ons uitgebreid gamma te ontdekken via onze merkenpagina of breng ons een bezoekje tijdens één van onze opendeurdagen, waar u verwelkomd wordt met een hapje en een drankje . Voor bijkomende informatie, een folder of een testrit… neem gerust contact op met één van onze verkopers.

NA-VERKOOP

Magazijn

Het magazijn is een belangrijk onderdeel in de vlotte werking van onze garage. Het is dan ook van het grootste belang dat het magazijn permanent uitgerust is met alle courante onderdelen van de verschillende merken.

Een vlotte bevoorrading zorgt bovendien voor een strakke werkplanning. Indien een onderdeel of accessoire niet in voorraad is, kunnen wij dagelijks de bestelling digitaal doorgeven tot 16.00u. Dankzij de nachtleveringen, kunnen wij de volgende ochtend reeds beschikken over het gevraagde onderdeel.

Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht voor de bestelling van onderdelen, wisselstukken en natuurlijk ook voor accessoires.

Onderhoud

Onze directe receptie staat garant voor een snel onthaal van onze klanten. Voor kleinere pechverhelping kunnen we u in de meeste gevallen direct ten dienste staan.

Na een snelle controle kan de herstelling vaak onmiddellijk uitgevoerd worden. Voor groot onderhoud en herstellingen werken wij op afspraak. Terwijl wij zorgen voor uw wagen, kan u het zich gemakkelijk maken in onze speciale wachtruimte. Voor de ‘toekomstige klantjes’ is er binnen een speeltapijt en buiten een trampoline voorzien. Het spreekt vanzelf dat wij bij alle onderhoudsbeurten nauwgezet de richtlijnen van de constructeur volgen.

Service

De werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur. We beschikken over een eigen bandenservice met uitlijnbrug, remmen en schokdempertest, airco vulstation, uitlaatgastester, afstelapparatuur voor de lichten, enz…

Ons technisch personeel wordt continu geschoold; strikt volgens de normen van het betreffende merk. We kunnen stellen dat onze werkplaatsen tot het meest geavanceerde behoren binnen het netwerk. Bij pech of ongeval kunnen we ook instaan voor de depannage van het voertuig met onze takelwagen.